Již před rokem pár dezolátů sdílelo články z infoek.cz do různých skupin a stránek. Jednalo se o články o komunikační aplikaci Telegram. Ta již není pouhým komunikátorem, ale stává se z ní postupně sociální síť. Telegram kanály neprochází cenzurou, čehož se dezolátní lůza samozřejmě chopila a vytváří vlastní kanály. Mezi ostatními pak šíří rady a odkazy s návody, jak se k Telegramu připojit, co nastavit atd. To se aktuálně týká především slovenských uživatelů…

Distancování od dezolátů

Tímto článkem bych chtěl jen říci, že se distancuji od všech dezolátních dementů, jejich bludů, stránek a kanálů. Již od začátky války na Ukrajině jsem a budu stát na straně Ukrajiny, kterou teroristický stát barbarsky a neoprávněně napadl. Od začátku jsem v článcích kritizoval západní a čínské společnosti, které stále působí na ruském trhu a svým odváděním daní v Rusku vlastně podporují Putinův režim a financují válku. Blokovány jsou také přístupy ze všech ruských IP adres a tací návštěvníci jsou automaticky přesměrováni na tuto stránky: infoek.cz/ip-ban/.

Níže je vidět krátké video, které ukazuje nový malý odkaz na webu infoek.cz. Ten čeká na proruské dezoláty. 😀

 

Jsem pro svobodu projevu

Samozřejmě jsem pro svobodu projevu a naprostou anonymitu na internetu, čímž jsem dlouhodobě znám. Nerad ale vidím, že odkazy na mé články jsou mezi tyto komunity šířeny a vážně odmítám odpovídat na dotaz dementovi, který má v profilové fotce vlajku teroristického státu a neumí gramatiku.

Rada pro dezoláty

Naprosto chápu, že duševní onemocnění mohou postihnout každého. Nejsem psychiatr ani psycholog, ale asi všem je jasné, že takový dezolát zjevně duševním onemocněním trpí. Nebo je za svůj výklad placen. V každém případě by se nad sebou měl zamyslet, přiznat si, že má problémy a vyhledat odbornou pomoc. Není na tom nic špatného.